23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAMES KREMLIN Airmix NANOGUN MX elektrostat teknologi - unik expertise i detaljer!

Lær hvordan den elektrostatiske teknologi med den nye Airmix NANOGUN MX pistol vil forbedre din ydeevne: materialebesparelse, høj finish kvalitet, VOC reduktion og meget mere!

Malingsbesparelser

Med en høj overføringseffektivitet og også sidebelægning med wraparound effekten.

Høj finish kvalitet

Mindre appelsinskal, jævn lagtykkelse og forbedret lysstyrke på grund af størrelsesharmonisering og reduktion af dråberne.

Reduktion af VOC

Reduktion af VOC :Flygtig organisk forbindelse:, som fordamper eller fordampes let og er skadelige for menneskers sundhed og miljøet. Reduktion af malingsaffald medfører besparelser i materialemængden, men også behandling af affald i kabinen og bortskaffelse til kommune kemi.

Forbedret produktivitet

Mindre tid er nødvendig for at behandle det samme overfladeareal, hvilket fører til en højere produktivitet i en eksisterende linje.
Det kan forhindre nye nvesteringer, når produktion kapaciteten skal øges, bare ved at tilføje elektrostatisk effekt i belægningen processen.
 

Hvis du vil vide mere om forbedret miljø, materialebesparelser og øget produktion så kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk eller ring telf: +45 56 27 50 00

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047