23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelse

Flex Trim overtager Scandicsand

Vi er glade for at kunne informere om at pr. 28/5 2017 overtager Flex Trim A/S alle aktiviteterne i ScandicSand ApS. Flex Trim A/S og ScandicSand ApS har i gennem flere år haft fælles produktionsadresse, men har derudover opereret som 2 uafhængige selskaber. ScandicSand’s produkter vil fortsætte uændret som produktlinier under Flex Trim A/S.

Vi har længe haft et ønske om at styrke vores organisation, samt at udvide sortimentet. Ved overtagelsen af aktiviteterne i ScandicSand ApS opnår vi begge dele, og samtidig får vi mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu bredere program. Med implementeringen af ScandicSand’s produkt i programmet har vi nu 3 produktprogrammer – Flex Trim, ScandicSand og EcoFlex – med andre ord har vi noget som passer til alle !

Fra d. 29//5 2017 vil I med andre ord modtage ordrebekræftelse, følgeseddel, faktura o.lign med Flex Trim’s navn og logo. Vær opmærksomme på at der herefter skal betales til en ny IBAN nummer.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I vil vide mere om de 3 produkttyper og hvilke fordele vi kan tilbyde jer.

I er også meget velkomne til at besøge os i næste uge, hvor vi er at finde på Ligna Messen i Hannover (Hal 20 C16) eller på AWEA (Stand 3271)i Anaheim, hvor vores personale, kan forklare jer mere om alle produkterne.

Med venlig hilsen
Flex Trim A/S

Poul Erik Jespersen

 

Flex-Trim A/S
Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24210944
P nummer: 1007269001

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047