23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NIC Denmark udvider og styrker organisationen

NIC Denmark har en positiv stigende vækst og har derfor styrket og udvidet organisationen med følgende personer.

Da Peter Olafsen pr. 1. maj 2017 udelukkende vil koncentrere sig om salget af Outercore produkter, har NIC Denmark ApS ansat Lars Kikkenborg Jensen til fremover at varetage det eksterne salgsarbejde af Nordic InnerCore’s produkter. Lars er udlært i byggebranchen og har en lang erfaring med rådgivning og salg til byggebranchen. Vi glæder os begge parter til samarbejdet.

Desuden er Klaus Søgaard Andersen ansat som Intern sælger, for at styrke vores service til kunderne og intern ordrebehandling. Klaus kender byggebranchen både som håndværker og nu i den projekterende del af branchen, via sin snart overståede uddannelse som bygningskonstruktør omkring 1. juli 2017. NIC Denmark er overbevist om, at vi ved ansættelse af Klaus, får tilført en viden, som både vi og vore kunder vil få stor gavn af.

Lene Søgaard er ansat som bogholderi assistent, til varetagelse af vores stigende administrationsarbejde. Lene har en lang erfaring med administrations- og bogholderi arbejde og vi er glade for at vi har fået Lene med på holdet.

 

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Kontaktperson

Helle Frostholm Skærbech
Adm. Direktør
+45 51550001 hfs@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.047