23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Montana leverer garderobeskabe til Royal Arena

Montana har leveret 1.360 garderobeskabe til den nye ikoniske bygning. Garderobeskabene er udført i brandhæmmende MDF med et elektronisk låsesystem – og naturligvis Montanas velkendte design.


Garderobeskabe klædt i design

Montana har i et tæt samarbejde med bygherren udviklet de lockers, som publikum kan anvende til opbevaring og garderobe under arrangementer. Garderobeskabene er udført i brandhæmmende MDF i farven Anthracite, med et elektronisk låsesystem og med Montanas afrundede kanter og designmæssige detaljer. 

Royal Arena  – Københavns nye multifunktionelle arena
 
Royal Arena er en moderne multifunktionel arena med plads til op mod 16.000 gæster. Med sin placering blot få kilometer fra både Københavns centrum og internationale lufthavn er Royal Arena et enestående kulturelt mødested i stor skala og med sit gennemtænkte design, vil arenaen tiltrække det bedste inden for sport, kultur og underholdning.
 
Det er de prisvindende danske arkitekter 3XN, der står bag byggeriet, der i alle kroge er elegant og designmæssigt i særklasse.
 
Royal Arena drives af et selskab under Live Nation Entertainment Inc., der er blandt verdens største arrangører af live underholdning. Foruden koncerter med de største danske og international artister, musicals, TV- og familieshows vil arenaen huse internationale sportsbegivenheder.

Se casen her
 

*****

Projektfakta

Case: Royal Arena
Sted: København
År: 2017
Arkitekt: 3XN
Montana produkter: Lockers

Montana Furniture
Akkerupvej 16
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66652912
P nummer: 0100223565

Kontaktperson

TR
Trine Roed
trs@montana.dk

Send til en kollega

0.047