23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENIOS Miljøskab - PolyStore

Løb ikke en risiko ved lagring af vandforurenende stoffer: Miljøskabe fra DENIOS med godkendte opsamlingskar giver sikkerhed til et godt pris-ydelses-forhold

Miljøskabet har fløjdøre med sikkerhedslås, samt mulighed for tilslutning af teknisk ventilation som suger gasser og damper ud af skabet.Det robuste kabinet er støbt af ét stykke for at sikre tætning samt en bedre holdbarhed – Produceret i Tyskland og fremstillet af høj kvalitets miljøvenligt polyethylen (PE), dermed korrosionsfrie.

Afhængelig af størrelse, har miljøskabet et opsamlingskar med opsamlingsvolumen på enten 35 – 70 liter, hvis nu uheldet er ude.

Med transparent dokumentdepot til opbevaring af f.eks. sikkerhedsdatablade, handsker mv.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

DENIOS miljøskabe polystore er velegnede til de fleste industrier. Garantere sikker opbevaring af aggressive og vandforurenende væsker i henhold til miljøbeskyttelsesloven.  Alt efter hvilke medie, der skal lagres kan miljøskab polystore leveres med galvaniserede hylder eller hylder af rustfrit stål (1.4301)

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS store udvalg af syre - baseskabe og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.062