23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENIOS Pallereoler med opsamlingskar

DENIOS leverer kvalitets løsninger til din virksomhed, Med mere end 30 års erfaring, inden for området opbevaring af farlige medier, er DENIOS i stand til at levere den perfekte løsning.

Pallerreoler med tilpassede opsamlingskar opfylder kravene ifølge lovgivningen vedr. omgangen med vandressourcerne, for anlæg til håndtering af vandforurenende medier og de tekniske regler for lagre til brændbare medier (H224-H226).

Reolrammerne og tværbjælkerne er pulvercoatet i rødorange (RAL 2001). Tværbjælkerne kan reguleres i højden i intervaller på 50 mm og alle hylder er forsynet med skinner over bagkanten, som forhindrer pallerne i at falde igennem. Reolerne samles hurtigt og nemt med et indstikssystem uden skruer. Udvidelsesfelter gør at reolerne kan kombineres og udvides efter behov.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

Som ekstra udstyr til reolerne fås f.eks gittepaller så der kan anbringes enkelte og små beholdere eller tromlestativer, tromleruller eller- oplag til liggende lagring af tromler og hjørnebeskyttere.

Reolerne i enten 2 eller 3 lagerniveauer, er udstyret med opsamlingskar af enten galvaniseret eller lakeret stål, eller kunststofkar der har en stor modstandsdygtighed mod mange aggressive kemikalier som syrer og baser.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af reoler og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.028