23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prøv Keflico’s NYE Terrasseberegner - www.keflico.com

Hos Keflico A/S har vi netop lanceret vores nye terrasseberegner – et værktøj til beregning af mængde terrassebrædder og tilbehør til netop DIN terrasse.

Terrasseberegneren er nem og hurtig at anvende, og du kan bruge den hvor, hvornår og lige så mange gange, du vil.

Når du bruger den nye Terrasseberegner, får du samtidig vores brede sortiment af terrassebrædder og tilbehør hertil præsenteret. Du kan springe direkte til beregneren via linket på forsiden af www.keflico.com. Og afslutningsvis kan du printe din beregning, enten til eget brug, eller, hvis du er privatperson, til at tage med til din nærmeste tømmerhandel/byggemarked.

Prøv den med det samme: www.keflico.com/terrasseberegner

Hent også inspiration til dette års terrassesæson i vores nye brochure "Terrasse og facade i træ 2017".

For nærmere rådgivning omkring vores produkter, bedes du kontakte os på tlf. +45 9813 3544 eller skrive til info@keflico.com.

HUSK at Keflico A/S udelukkende er B2B forhandler, du kan derfor som privatperson ikke købe produkterne direkte hos os. For tilbud eller spørgsmål vedr. vores produkter, henviser vi dig derfor til din nærmeste tømmerhandel/byggemarked.

BEMÆRK: Alle udregninger er udelukkende vejledende.

FORBEHOLD: Du skal være opmærksom på, at denne beregner er baseret på en enkel kvadratisk/rektangulær terrasse. Beregneren tager således ikke højde for variationer i den endelige konstruktion af din terrasse. Ligeledes tages der ikke højde for de konkrete længder på terrassebrædderne samt anvendelse af dobbeltstrøer ved samlinger.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Send til en kollega

0.062