23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart lagring og aftapning med IBC-stationer fra DENIOS

Til sikker omgang med IBCer i henhold til loven har DENIOS en særlig løsning: Den praktiske IBC-station med opstillingsstativ. Ved hjælp af deres mange detaljer er de et fleksibel og nyttig hjælpemiddel i hverdagen.

For at skaffe de rigtige forudsætninger til et sikkert arbejdsforløb, er det vigtigt at vælge det rigtige materiale.  DENIOS' IBC stationer er af polyethylen (PE).

Som har mange fordele: Polyethylen har en høj modstandsdygtighed mod olie, syrer og baser. Yderligere opnås en fuldstændig korrosionsbeskyttelse pga. undladt anvendelse af metaldele, på grund af den lave egenvægt gør en nem transport muligt.

Ved hjælp af udsparinger på undersiden kan IBC-stationer også transporteres med gaffeltruck eller løftevogn. 

Ved siden af det store kar med en opsamlingsvolumen på 1.000 liter har stationen et robust opsamlingsstativ. Opsamlingsstativet fremstilles også af polyethylen og sættes inde i opsamlingskaret. Yderligere har stativet afkantninger, hvori beholderen står sikkert og stabilt. Systemet har en bæreevne på 2000 kg.

Læs ogsåUltrasafe opsamlingskar fra DENIOS 

For at gøre en alsidig anvendelse muligt, produceres IBC-stationer i 2 varianter. Type S er varianten til kompakt, pladsbesparende og sikker lagring. Hvis man derimod har brug for en opbevarings- og tappestation skal man vælge DENIOS' IBC-station type R. Type R har et udvidet opsamlingskar og integreret henstillingsflade til aftapningsbeholderne. Sikker og effektiv aftapning er dermed meget nemt.

IBC-stationer kan fås i gul eller blå, og den stabile tromlestativ kan efter ønske også leveres særskilt.

Se DENIOS’ store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.048