23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Vi deltager fordi Klimaindsatsen er vigtig - og samtidig styrer det vores hjemmeside - lyder det fra deltagende virksomhed.

Blandt de mere end 2.500 virksomheder deltager PFA pension, Callme, Zalando, SEAS-NVE, Jutlander Bank, Codan Forsikring, Røde Kors og Spies Rejser. Se den samlede listen her: www.ingenco2.dk/eksempler

Tanken om, at en klimaindsats også skal styrke forretningen er helt bevidst hos initiativet. ”Vi er glade for, at deltagende virksomheder også får god forretning ud af at være med. Deres deltagelse gør det muligt for os at gennemføre vores klimaprojekter og at virksomhederne selv har gevinst giver jo en win-win-situation”, forklarer Erik Sommer, der er initiativtager til projektet.

Bedre placering i søgemaskiner

Søgemaskine-ekspert, Henrik Bondtofte, har lavet en del research på effekten af deltagelse i initiativet. Han arbejder til dagligt med søgemaskineoptimering for danske og udenlandske virksomheder og holder en del foredrag for andre i faget.
”Deltagelse i CO2 neutrale hjemmesider er godt SEO-mæssigt. Der oprettes links af høj kvalitet til deltagerne og det kan søgemaskinerne godt lide. Opgjort økonomisk er det ofte mere værd i sig selv, end hele udgiften for at deltage”, forklarer Henrik Bondtofte.

Klimaprojekter med stor effekt

Vi er involveret i flere vindmølleprojekter i Danmark og flere er på vej. Vi er også med til at bygge vandboringer i Afrika, der erstatter behovet for kogning af vand. Dette reducerer CO2-udledningen da kogning af vand fører til fældning af træer til brænde. Herudover er vi med i projekter for bevarelse af regnskovsarealer.

Væsentligst i arbejdet for CO2-reduktioner er det internationalt anerkendte projekt i Afrika, hvor ca. 19.000 husstande nu har fået installeret energieffektive komfurer. Flere kommer løbende til, efterhånden som projektet skrider frem.

Arbejdet har opnået 'Gold standard', som er i højeste kategori af klimaprojekter og oprindeligt startet af Verdensnaturfonden. De energieffektive komfurer erstatter madlavning ved åbne bål og det øger sundheden (røgen fra bålene er meget skadelig), begrænser fældningen af træer, skaber lokale arbejdspladser og reducerer CO2-udledningen. Sidstnævnte er vores primære fokus, men de sociale og humanitære gevinster er også gode.

Læs mere på www.ingenco2.dk

IngenCO2.dk
Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32075053
P nummer: 1015133453

Kontaktperson

ES
Erik Sommer
Initiativtager
erik@ingenco2.dk

Send til en kollega

0.062