23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Firkantede hjerner tænker også cirkulært

Cirkulær ressourceøkonomi er omdrejningspunktet på Teknologisk Instituts stand på Building Green 2016. Kig forbi og bliv inspireret og få en snak med en af vores dygtige specialister inden for cirkulær ressourceøkonomi. Du finder os på stand 116.

Potentialet for genanvendelse i bygge- og anlægsbranchen er stort. Branchen genanvender i dag ca. 84 % af bygge- og anlægsaffaldet og selvom det lyder flot, er der primært tale om nedknusning til vejfyld og det er ikke den mest effektive måde at genbruge materialet på fordi værdien i materialerne går tabt og nedknusning ikke afhjælper behovet for at producere nye materialer.

På Teknologisk Institut arbejder vi på at gøre branchen i stand til at genbruge byggeaffaldet eller benytte det til at producere nye materialer, hvilket vil give langt større samfunds- og miljømæssige gevinster samt give et stort forretningspotentiale for virksomheder.

Kom forbi og hør mere om emnet.

Learning Session "Genbrug igen - den praktiske vinkel"
Kig også forbi vores learning session om onsdagen fra kl. 9.15-10.30. Her stiller vi skarpt på emnet med denne vinkel:

Upcycling, genbrug, genanvendelse, cirkulær ressource. Kært barn har mange navne, men hvordan skal det gøres i praksis? Hvad kan vi i dag, hvordan skal det dokumenteres og hvad siger lovgivningen? I denne learning session, giver Teknologisk Institut sit bud på, hvordan byggebranchen kan tænke cirkulært i praksis og vi ser nærmere på udvikling af nye materialer ud fra genanvendte materialer, herunder praktiske forhold omkring fx dokumentation og lovgivning.

Vi ses på Building Green!

 

 

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.218