23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få inspiration til at udvikle din virksomhed

Dansk Håndværk og 3F inviterer til gratis udviklingsdag for møbelbranchen. Fire eksperter giver bud på branchens fremtid, og hvordan du kan bruge tendenserne i din virksomhed.

Både virksomhedsejere og medarbejdere i hele møbelbranchen er velkomne, når arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk og 3F inviterer til Møbelpolstrerbranchens Udviklingsdag. Arrangementet er gratis og åbent også for virksomheder, der ikke er medlemmer.

Der vil være stof til eftertanke for alle på møbelområdet - både polstere, producenter og underleverandører, når fire eksperter fortæller om  udvikling, fremtiden og krav til virksomhederne - og hvordan de bør agere. Der kommer indlæg fra udviklingseksperter, den toneangivne spiller indenfor danske møbelproducenter og fra politikeren, der vil have bæredygtighed ind i virksomhedernes forretnings tankegang.

- Vi har lagt vægt på oplæg der kan inspirere og sætte gang i en udviklingsproces i virksomhederne. Derfor har vi sammensat et program, der ser på hele udviklingen indenfor fremtidens møbelbranche - og på, hvor forbrugerne er på vej hen. Det skal virksomhederne tage bestik af og udnytte, for at placere sig rigtigt i forhold til service og indtjening, forklarer direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.

Udviklingsdagen lægger ud med sociolog og forbrugerekspert Eva Steensig, der fortæller om fremtidens forbrugertendenser og forandringer i adfærden. Hun arbejder med motiver for forbrug, og med at få virksomheder til at udnytte deres muligheder ved at forretningsudvikle med udgangspunkt i vækst kombineret med virksomhedernes kerne og potentiale.

Derefter er det Folketingsmedlem Ida Auken (R), der forklarer, hvorfor det virksomhedsmæssigt giver mening at tænke i bæredygtighed og genbrug. Et område som mange virksomheder indenfor renovering og istandsættelse har en god forretning på.

Innovationskonsulent, Ph.D Erik W. Hallgren fra Teknologisk Institut inspirerer til serviceminded tænkning i branchen under punktet "Når produkter og service smelter sammen." Han er ekspert i forståelse af, hvordan en virksomhed får den gode ide ført ud i praksis - og hvordan man får tid til at udvikle de gode ideer, samtidigt med at man skal passe sin forretning.

Eftermiddagen afsluttes af en af de helt tunge spillere i møbelbranchen, når adm. direktør Knud Erik Hansen fra Carl Hansen & Søn, der er verdens største producent af møbler tegnet af Hans J. Wegner, fortæller om sin vurdering af branchens fremtid og udvikling.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne til at deltage – både medlemmer, ikke-medlemmer, virksomhedsejere og deres medarbejdere. Tilmelding er nødvendig og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, da der er et begrænset antal.

TILMELDING, TID OG STED
Tid: Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 12 - 16.
Sted: Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, København SV
Pris: Arrangementet er gratis
Åbent for: Alle - både medlemmer og ikke-medlemmer - er velkomne.
Målgruppe: Ejer / Leder og medarbejdere.
Tilmelding: Tilmelding er nødvendig og skal ske til mi@dhv.dk , eller på telefon 32630470
Tilmeldingsfrist: Vi har udvidet den oprindelige frist. Der er mange tilmeldt, men da det har været muligt at få et større lokale holder vi tilmeldingsmuligheden åben så længe det kan lade siggøre - men skynd dig !

PROGRAM
12.00 Frokost
12.45 Velkomst v/Forbundssekretær Jannie Andersen (3F) og Sektionsformand Jan Christiansen (Dansk Håndværk)
13.00 Fremtidens forbrugeradfærd v/ sociolog og forbrugerekspert Eva Steensig.
Få et indblik i fremtidens forbrugertendenser og forandringer i forbrugeradfærden.
14.00 Tænk cirkulært v/ Folketingsmedlem Ida Auken (R).
- Hvorfor giver det god mening at tænke i bæredygtighed og genbrug.
14.25 Kaffe og kage.
14.45 Servitization v/ Innovationskonsulent, Ph.D Erik W. Hallgren,Teknologisk Institut.
- Når produkter og service smelter sammen.
15.30 Den store spillers syn på fremtidenv/ adm. direktør Knud Erik Hansen, Carl Hansen & Søn
16.00 Afslutning

Dansk Håndværk
Islands Brygge 26
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76065314
P nummer: 1002479704

Kontaktperson

MF
Morten Frihagen
Direktør
mf@dhv.dk

Send til en kollega

0.047