23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Søges: CNC medarbejder til SnoerGlas

Ny medarbejder med erfaring indenfor CNC søges til en af landets største glarmestervirksomheder.

Vi har brug for dig hurtigst muligt, hvis du har flair for IT eller ligefrem har arbejdet med CNC-maskiner. Hvis du endda har en baggrund som tømrer eller snedker, så er du virkelig godt kvalificeret. Du skal søge inden 10. juni.

Du kommer ind i et spændende samarbejde imellem to virksomheder. Dit hold arbejder i GGF 2010 ApS, som ligger i Taastrup. De producerer døre, vinduer, facader og glastage i Schüco aluminiumsprofiler. Produktionen er helt moderniseret, og du skal arbejde med CNC-maskiner.

GGF arbejder tæt sammen med Glarmestre Snoer og Sønner A/S. Det er en af Danmarks største glarmestervirksomheder, og her koncentrerer de sig om større opgaver med avancerede løsninger i glas, træ og aluminium og stål. Deres specialister bruger en stor del af de produkter, dit hold producerer, og for at de kan lave de bedste løsninger, så er de to virksomheder på mange måder integreret med hinanden.

Fordi vi sætter kvalitet i højsædet, har vi nogle forventninger til dig, og hvis du ikke opfylder dem nu, så skal du være klar til at lære dem hurtigt. Du skal have:
- erfaring med CNC-maskiner eller flair for IT
- baggrund som tømrer eller snedker, eller en brændende nysgerrighed, så du hurtigt tilegner dig en solid viden om disse håndværk.
- Kørekort: BE. Det vil sige til bil med stort påhængskøretøj.

Vi ser på ansøgningerne i den rækkefølge vi får dem, og der er ansøgningsfrist den 10. juni.
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger og GGF 2010 ApS ligger på Rugvænget 22A i Taastrup. Du kan få mere at vide om dem, ved at ringe til Bjarne Jensen på 24212260 eller direktør Torben Snoer 20 22 66 54. Ansøgningen sender du til: ggf@ggf.dk.

Læs mere om Glarmestre Snoer og Sønner og om GGF.

Glarmestre Snoer og sønner A/S
Lærkevej 17
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10521203

Send til en kollega

0.047