23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Koch boremaskine BD-Smart – til 6 sidet borebearbejdning ved høj taktydelse

KOCH lancerer maskintypen BD-Smart i en ny og opdateret version til produktion af skuffer, rammedele, profillister og møbelemner.

KOCH, der er specialist på bore- og dyvlemaskiner, har genopfundet maskintypen BD-Smart – en boreautomat til 6-sidet bearbejdning af lige og retvinklede emner – og lancerer den nu i en ny og opdateret version til produktion af skuffer, rammedele, profillister og møbelemner.

Emner separeres via ilægningsmagasinet og kører ind i arbejdsstationen, hvor de bearbejdes i fastspændt tilstand. Transporten ud af maskinen sker via emnereturføring (option til enmandsbetjent maskine) eller via udskubber (option til linjedrift).

Alt efter indsatsområde kan anlægget udlægges til horisontalboringer i enderne (beggesidet) og længdekanter, samt vertikale fladeboringer oppe- og nedefra; bearbejdning er altså mulig fra 6 sider – ved høj fleksibilitet, da vertikal boring kan finde sted i anlæggets to stationer.

For at sikre optimal opretning og bearbejdning er anlægget udstyret med emnemidte-understøtning, der bevæges frit, med anslag og returanslag og parallelt ført spændebro til sikker opspænding af emner.
Pga. anlæggets kompakte og stabile konstruktion er det meget lidt pladskrævende. Som alle Koch-maskiner er BD-Smart kendetegnet ved præcis og driftsikker bearbejdning – og via den fleksible modulopbygning kan anlægget skræddersys til at passe til den individuelle opgave.

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Kathrine Hovesen
Tværorganisatorisk koordinator
+45 86924711 kh@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.079