23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv skarp på Byggevareforordningen og tilhørende regelsæt

Teknologisk Institut udbyder nu et kursus, hvor du kan få større indsigt i Byggevareforordningen og hjælp til, hvordan du skal forholde dig til reglerne - også i forhold til CE-mærkning.

Kurset giver dig et overblik over, hvilke byggeprodukter der skal CE-mærkes og hvilken betydning CE-mærkningen har. Du bliver desuden klædt på til at skrive en ydeevnedeklaration og finder ud af, hvilke forpligtelser en mellemhandler har.

I 2013 trådte den europæiske byggevareforordning i kraft og erstattede Byggevaredirektivet og den danske implementeringsbekendtgørelse. Alle som arbejder professionelt med byggevarer har brug for at kende de gældende love og regler for markedsføring af byggevarer. Det gælder bl.a. virksomheder, der producerer byggevarer, virksomheder der importerer og/eller handler med byggevarer, byggevirksomheder der indkøber byggevarer, ingeniører og arkitekter, der i arbejds- og byggesagsbeskrivelser fastlægger krav til byggevarer, medarbejdere i kommunernes bygningsinspektorater m.fl.

Deltagerprofil
Kurset henvender sig til dig, der som led i dit arbejde laver dokumentation for byggevarer, handler med byggevarer, indkøber og/eller bruger byggevarer eller fastlægger krav til byggevarer. Du vil typisk være ansat i en fremstillingsvirksomhed, trælastbranchen eller offentlig bygherreorganisation, være udførende, projekterende eller tilsynsførende ingeniør /arkitekt eller bygherrerådgiver, eller kommunal byggesagsbehandler.

Form

Kurset veksler mellem oplæg, konkrete eksempler og spørgsmål. Som deltager kan du også medbringe egne cases og få svar på spørgsmål. Desuden vil der blive udleveret skriftligt materiale med mulighed for at søge yderligere oplysninger.

Undervisere
Undervisning på kurset vil blive varetaget af henholdsvis Peder Fynholm og Anders Elbek, begge senior konsulenter på Teknologisk Institut. Begge undervisere har mange års erfaring med dokumentation, prøvning, certificering af byggevarer og deltager aktivt i internationalt samarbejde på området.

Læs mere og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.032