23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Byggecentre uddeler stort skulderklap til Årets Leverandør

Jackon har gjort sig fortjent til prisen som ”Årets Leverandør” blandt mere end 500 leverandører.

Baggrunden for udnævnelsen er, at virksomheden er blandt de leverandører, der gør mest for at hjælpe byggecentrene med at gøre det nemt at sælge deres produkter.

Det er samtidig en leverandør, der både har tiltrådt DB12 – udvidet ansvar og som altid sørger for at have samtlige produktinformationer opdaterede og klar i ByggeBasen. Derfor kan vores medlemmer trygt udbyde og sælge Jackons varer vel vidende, at de overholder loven, og at de kan love kunderne, at leverandøren tager ansvar og står helhjertet bag sine produkter.

I byggecentrenes daglige arbejde er leverandøren en af vores vigtigste samarbejdspartnere. Derfor er det en vigtig begivenhed og med stor glæde, at vi hvert år udpeger Årets Leverandør. Vi ønsker dermed at påskønne den gode indsats, over for vores medlemmer.

Fokus på samarbejde
Kriteriet for udvælgelsen er, at leverandøren er en god samarbejdspartner. En der gør det nemmere for forhandlerne at føre leverandørens produkter og i sidste ende at sælge dem og dermed være med til at sikre en sund og fremgangsrig branche.

- Vi synes, at Jackon var en oplagt vinder, fordi Jackon gør en kæmpe indsats. Eksempelvis ved altid at sikre at deres produktinformationer er opdaterede og tilgængelige for medarbejderne i vores forretninger, men også ved at være en god repræsentant for branchen. Her tænker jeg særligt på deres tilstedeværelse på BYGGERI-messerne, hvor de år efter år deltager med utrolig gennemførte stande, siger Poul Erik Grønfeldt, der er formand for Danske Byggecentre.


Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@bdb.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.047