23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis billetter til LIGNA med LINDLARSEN

LINDLARSEN og SCM på LIGNA: You will never WORK alone! Fra den 27.-31. maj 2019, præsenterer LINDLARSEN et meget spændende program hos hovedleverandøren SCM Group, der på over 4.000 m2 areal, befinder sig i hal 13.

Du kan rekvirere gratis adgangskort til messen samt få mange flere praktiske informationer på vores website, hvor du også kan bestille vores praktiske messeguide samt booke en aftale med vores messe-team.

Vores side vil løbende blive opdateret med de seneste nyheder fra vores leverandører.

Klik her for mere info.

Under sloganet, ”You will never WORK alone” – præsenterer SCM det de kalder ”Smart & Human factory” som bl.a. rummer meget brugervenlige og integrerede robotter i produktionen, digitaliseret maskinovervågning m.v.

De nyeste modeller af maskiner præsenteres, og flere i interaktion med robotter. You will never WORK alone! Robotter der egner sig også til små serier, mindsker tunge løft og ensidigt gentaget arbejde, samt ikke mindst øger produktiviteten.

Det vil være muligt både at se ”traditionelle” industri-robotter, men også samarbejdende robotter (cobots), hvor menneske og robot arbejder ved siden af hinanden i cellen. Alt sammen bundet sammen af SCM’s egen software supervisor, MAESTRO WATCH.

I det hele taget er den overordnede trend bundet op på digitalisering og interaktionen mellem menneske, maskin- og datateknologi, viden m.v. Alt sammen for at skabe større produktivitet, baseret på en øget grad af digitalisering.

SCM har på deres stand helt centralt indrettet ”The DIGITAL Hub” som samler en lang række af alle de digitale produkter og nyheder. Her er der virkelig noget interessant at se på og som giver inspiration til at tage teknologien i anvendelse. Bla. præsenteres værktøjer til automatisk dataopsamling fra maskinerne (Maestro Connect), helt nye bruger-interfaces (Maestro Active) – og en sprit ny generation af CNC-softwaren Xilog Maestro er også at opleve på LIGNA 2019. 

Om end ikke alle nyhederne endnu er offentliggjort, så vil en stor del af det meget stærke og spændende maskinprogram fra SCM Group være at finde på messen, indenfor stort set alle procesområder. Her er blot nogle eksempler på nyhederne:

  • Ny MAESTRO software pakke – en verden af nye muligheder
  • SCM-Morbidelli: Verdenspremiere: NY Nesting CNC – serie, helt førende teknologi
  • SCM-Morbidelli: Ny serie af fleksible CNC boremaskiner med gennemløb
  • SCM-Morbidelli: CNC for både plade- og massivtræ samt plast bearbejdning
  • Gabbiani: Pladeopskæring og automatisk Flex-store pladelager
  • Stefani: Kantlimere – Batch One celle og flere nyheder
  • Morbidelli: CNC med kantlimer – ny model
  • Celaschi P40: Ny dobbelttapper med elektroniske spindler
  • DMC: Slibemaskiner med nye aggregattyper
  • Superfici: Overfladebehandling men ny traverssprøjte
  • Korpuspresse
  • Standard snedkerimaskiner – high class

Slå et stort kryds i kalenderen til en unik og inspirerende begivenhed, der kan flytte dig et tigerspring nærmere en digitaliseret produktion.

Følg løbende med på vores website, www.lindlarsen.com, hvor vi hele tiden opdaterer med nyheder, der præsenteres på messen, såvel som forskellige services. Bestil også vores praktiske messeguide, bestil gratis entre-billetter m.v.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på LIGNA 2019, hvor du bl.a. kan finde os hos SCM Group i hal 13.

Med venlig hilsen og på gensyn

LINDLARSEN-teamet

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047