23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wimex har fået vokseværk

I 2015 er Wimex blevet udvidet på flere måder. Vi har bl.a. præsenteret et nyskabende og fleksibelt hegnskoncept i vores produktsortiment, og har samtidigt udvidet vores team med 2 nye medarbejdere.

2 nye ansigter i Wimex teamet
I august 2015 havde vi den glæde i Wimex teamet, at byde velkommen til Kristoffer og Sabine i den interne salgsafdeling.

Kristoffer kommer med en baggrund i trælastbranchen og har allerede et solidt og indgående kendskab til branchen og vores produkter. Kristoffer er venlig og serviceminded og han vil på professionel vis rådgive og hjælpe vores kunder med både dagligdags opgaver og i forbindelse med projektering af større opgaver.

Sabine er ansat som intern sælger, og kommer til Wimex med erfaring fra lignende stillinger. Sabine vil med sit gode humør og store engagement servicere vores kunder på bedste vis. Foruden intern salg vil Sabine komme til at bidrage med hendes kreative kunnen, som med tiden vil være med til at præge Wimex’ visuelle udtryk.

Både Sabine og Kristoffer sidder klar ved telefonen til at servicere vores kunder.

Wimex Hegn introduceres
I april 2015 introducerede vi vores nye produktsortiment Wimex Hegn. Konceptet er nyskabende og innovativt indenfor hegn og vindafskærmning og byder på gennemtænkte løsninger og detaljer.

Wimex Hegn er super fleksibelt og der er masser af muligheder for individuelle løsninger. Konceptet gør det muligt at kombinere materialer på kryds og tværs, så man får præcis det arkitektoniske udtryk man ønsker, og som samtidig fungerer optimalt til det givne projekt.

Grundpillen i Wimex Hegn er minimalt vedligehold, individuelle muligheder, høj kvalitet, fleksibilitet og gennemtænkte løsninger.

Spørg efter FSC®
Wimex er blevet FSC og PEFC certifiseret. Vores primær leverandør af sibirisk lærk er og har været FSC certificeret i mange år. Så spørg os om FSC certificeret sibirisk lærk!

Building Green 2015
I år er vi at finde på Building Green messen, der finder sted den 28. og 29. oktober 2015 i Forum København. Kom og besøg os på stand nr. 74.

Vi ser frem til at betjene jer.

Venlige hilsener
Wimex ApS

Erik Bach
Salgsdirektør og daglig leder

Wimex A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31948827
P nummer: 1015038531

Send til en kollega

0.047