23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker læsning og simpel integration

Den nye stregkodelæser serie CLV61x er resultatet af et tæt samarbejde mellem SICK og erfarne maskinbyggere af transportsystemer til logistiske formål.

>> Løsningen byder på lige præcis de ting, der er påkrævet til at løse opgaven til varehåndtering i lager og logistik, nemlig pålidelig læsning for slutbrugeren, og nem netværksintegration for maskinbyggeren.
Den nye scanner er afløser for CLV410, og med denne nye tilkommer, er serien af CLV600 skannere komplet.

Stabil læsning
CLV61x leveres som de øvrige scannere fra 600 serien, med en opgraderet SMART funktionalitet, hvilket sikrer at selv dårligt trykte eller beskadigede koder læses pålideligt. Baseret på de standardiserede fordele som kendes fra serien, imponerer CLV61x ved at kunne levere samme høje kapacitet, og klare opgaver med overbevisende sikkerhed.
Optikken er optimeret til kravene og ønskerne fra den logistiske branche. Læseafstanden er således tilpasset, og passer perfekt til opgaver med f.eks. læsning af plastkasser på rullebaner eller båndtransportører.

Simpel integration
CLV610 supporterer den modularitet som i forvejen anvendes i hele SICK´s program til datafangst, kaldet ID-Pro, som betyder at alle kabler og stik er kompatible med den standard SICK har anvendt igennem længere tid.
Skanneren er mekanisk og elektrisk kompatibel med dens forgænger, hvilket simplificerer udskiftning af f.eks. en ældre CLV410, og den kan arbejde med samme software protokol, så der ikke skal tænkes på ændringer i PLC programmet.
Skanneren er klar til at deltage på netværkssystemer, enten via RS232 eller CAN netværk, og understøtter tilkobling på diverse andre bussystemer, hvilket er tilgængeligt via SICK´s program af standard gateways, som for eksempel den nye CDF600-2 til profibus.
CLV61x er udstyret med samme kraftige processor som kendes fra 600 serien, hvilket betyder at der er mulighed for at bruge en enkelt af skannerne i CAN netværket som multiplexer/gateway, hvorved den traditionelle eksterne gateway bliver overflødig. Til programmering af skanneren anvendes SICK universal software kaldet SOPAS, som gratis kan downloades på SICK´s hjemmeside.

Hvordan får jeg mere information?
Ring til SICK og hør mere på tlf.: 4582 6400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.031