23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metric’s telecomafdeling flytter til Hans Følsgaard A/S

- Så behøver du kun handle ét sted - Med to selskaber i samme familie (Addtech AB), som har kompetencer indenfor hver deres område indenfor fiber og telecom, er det oplagt at give vores kunder den fulde synergi ved en sammenlægning.

HF har sin store styrke på passive komponenter til kabel- og fiber installation, mens Metric kommer med ekspertise på installations- test- og aktiv- siden af telecom.




Vi har alle solid erfaring med telebranchen, men fra hver vores vinkler – sammen vil vi styrke vores tilstedeværelse i det danske og nordiske telecommarked indenfor følgende områder:

•Netværksdokumentation
•Kabler, muffer, brønde etc.
•Installationsudstyr
•Fiber- og netværks testudstyr
•Transceivere og WDM
•Netværksovervågning

Nordisk samarbejde


Identisk med det nye setup i Danmark, har vi i resten af norden selskaber som besidder de samme kompetencer. GigaCom Sverige, Norge og Finland er stadig vore tætte kolleger og samarbejdspartnere når det gælder nordiske kunder og fælles leverandører.

GigaCom-brandet kommer med til Hans Følsgaard på bl.a. vores SFP-forretning, som er i hastig vækst.

Jens Bundgaard fortsætter i HF som ”Technical Manager, Active Telecom Products”, hvor hans primære ansvar bliver at fortsætte og udbygge forretningen indenfor den aktive del af HF Telecom. Han vil bibeholde telefonnummer 2220 2618 men ny e-mail bliver i fremtiden jbu@hf.net,

Vi ser frem til at kunne servicere jer som den foretrukne ”TeknikPartner”.



Claus Rønne, HF Telecom - Jens Bundgaard, tidligere Metric Industrial A/S – Nu HF Telecom


Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.078