23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aarhus er centrum for store it-konferencer

Foråret står i digitaliseringens tegn i Aarhus. I løbet af de kommende måneder strømmer it-folk fra offentlige og private virksomheder fra hele landet til Aarhus.

Hvad bør udgøre hjørnestenene i den næste nationale digitaliseringsstrategi, hvad er status på digital post, og hvordan får de mest socialt udsatte gavn af digitaliseringen? Det er udpluk af temaerne, når Dansk IT afholder deres store konference Offentlig Digitalisering 2015 den 24. og 25. marts i Musikhuset.

Alexandra Instituttet er medarrangør på konferencen og deltager med projektet Telemed.nu, der er et samarbejde med GTS-institutterne DELTA, FORCE Technology og Teknologisk Institut. Her er man er gået sammen om udvikling af et telemedicinsk forretnings- og software-økosystem, der gør det nemmere for virksomheder at skabe produkter til sundhedsvæsenet.

Den 1. juni bliver foråret afsluttet med Internet Week Denmark. Det er en ugelang faglig festival, der ikke kun foregår i Aarhus, men over hele landet. Festivalen sætter fokus på internetøkonomiens betydning for vækst og jobskabelse, tiltrækning og fastholdelse af talent og iværksætteri. Aarhus Kommune er hovedarrangør i samarbejde med en række sponsorer.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047