23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kompakt SCM CNC fra Lindlarsen

SCM lancerer nu modellen Pratix Z1, der er en kompakt CNC maskine med mange anvendelsesformål. Maskinen er meget prisgunstig og nem at betjene.

SCM Pratix Z1 er et meget kompakt og fleksibelt bearbejdningscenter, der kan anvendes til bearbejdning af både træ, alu, plast og andre bløde materialer.

Maskinen er særdeles nem at anvende - og henvender sig derfor perfekt til virksomheder der ikke tidligere har arbejdet med CNC, eller som har nye operatører. Den er udstyret med den nyeste programmerings-software fra SCM, Xilog Maestro, som nu også anvendes på flere af landets tekniske skoler.

Bumpers sikkerhedssystem giver virkelig god tilgængelighed til arbejdsbordet - hele vejen rundt. Man arbejder uden brug af trædemåtter, hvilket er mere driftssikkert, fylder mindre og giver en hurtigere bearbejdning på maskinen.

På arbejdsbordet der på denne version er 3110x1280 mm, kan man oplægge og bearbejde plader op til 1550 mm dybde. Det faste alu-rasterbord er yderst fleksibelt og kan bruges både til nesting-udskæring af hele plader samt til formemner, f.eks. fastholdt på vacuum-kopper eller andre former for fiksturer. Maskinen tilbyder helt op til 180 mm Z-højde.

Pratix Z1 er bestykket med en kraftig fræsespindel, 18 borespindler samt savklinge. Mulighed for flere typer værktøjsvekslere sikrer op til 25% hurtigere cyklustid.

Maskinen kan også fås med en automatisk emne-afladnings enhed, der skubber alle emner ud på et bord til fratagning og videre håndtering. Hermed kan en ny plade bearbejdes i maskinen samtidigt med fratagningen.

Ring eller skriv til LINDLARSEN A/S for flere informationer.

Netop nu til intropriser - og der kan tilbydes finansiering af maskinen.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047