23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tiltrængt lynkursus i træ og brandsikkerhed – nu på nettet:

Fem checkpunkter der kan redde liv

Lær om den potentielt livreddende forskel på, om træ er brandimprægneret eller blot brandhæmmende. Vil du forebygge tab af liv og værdier, kan du tilmelde dig Södras gratis mini-kursus.

Med få minutterslæse indsats kan du forebygge tab af liv og værdier.
Er du klar over, at der er afgørende forskel på, om træ er brandimprægneret eller blot brandhæmmende? Har du hørt, at der findes træ med ”indbygget skumslukker”, som selv kvæler flammerne? Ved du hvilken certificering du skal kigge efter, når du vælger brandbeskyttet træbeklædning? Med den rette viden i baghånden kan du forhindre, at liv og værdier går tabt? Tilmeld dig Södras mini-kursus ”Fem Checkpunkter Der Redder Liv”. Det tager ikke mange minutter at læse hver enkelt modul igennem. Omvendt tager det ikke mange minutter for branden at brede sig, hvis du har valgt de forkerte byggematerialer, fordi du ikke vidste bedre.

Vigtig viden for fagfolk
Indenfor træindustrien er der alt for mangelfuld rådgivning omkring byggeri og brandsikkerhed. Det er årsagen til, at Södra har introduceret det nye mini-kursus. Jørgen Geel, som er teknisk chef hos Södra og til daglig er i direkte kontakt med arkitekter, bygherrer, håndværksmestre, tømmerhandlere og byggemarkeder, har selv erfaret, hvor dårligt oplyst folk er, når det gælder brandsikkerhed. Det er ikke mangel på vilje, det er mangel på information.

”I virkeligheden kan det hele koges ned til nogle få vigtige checkpunkter, som man kan anvende, når man vælger brandbeskyttet træbeklædning til byggeri. Det er disse punkter, som vi har sat fokus på, og tilbyder i form af letlæste artikler, der bliver sendt direkte til dem, der melder sig til. Hvis der kommerøget opmærksomhed omkring dette, kan det være med til at forebygge tragiske brandulykker,” forklarer Jørgen Geel.

Du kan tilmelde dig Södras mini-kursus på www.sodra.dk

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Frank Lund Larsen
Direktør
+45 88279600 frank.larsen@sodra.com

Send til en kollega

0.031