23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reparationsvideo BAO

Unit-Partner A/S er eneforhandler af BAO I Danmark. BAO kan bruges til at reparere mange forskellige overflader med enten blødvoks, hårdvoks og Shellak.

VI tilbyder følgende produkter:

BAOWACHS blødvoks er brugsklar voks til hurtig udbedring af træ- og plastoverflader. Det kan bruges til alle typer skader, som ikke er udsat for belastning. BAOWACHS er lysbestandig, synker ikke sammen og kan fortrinsvis forsegles med nitrolakker. Slutlakering kan også foretages med andre laksystemer – også vandlakker. BAOWACHS fås i mange farver for at opnå det bedst mulige resultat. Kontroller egnetheden med egne sprøjteforsøg.

BAO hårdvoks er voks til udbedring af træ- og plastoverflader. Det kan bruges til alle typer skader i flader og kantområder, som er udsat for stærk eller særlig hård belastning. BAOHARTWACHS er lysbestandig, synker ikke sammen og kan fortrinsvis forsegles med nitrolakker. Slutlakering kan også foretages med andre laksystemer – også vandlakker. BAOHARTWACHS fås i mange farver for at opnå det bedst mulige resultat. Kontroller egnetheden med egne sprøjteforsøg.

BAOSHELLACK er et specialprodukt til udbedring af træ- og plastoverflader og fungerer til alle typer skader i flader og kantområder, som er udsat for stærk belastning. BAOSHELLACK er lysbestandig, synker ikke sammen og kan fortrinsvis forsegles med nitrolakker. Slutlakering kan også foretages med andre laksystemer – også vandlakker. Kontroller egnetheden med egne sprøjteforsøg.

BAO-servicekuffert er en fleksibel løsning til montering og udbedring af skader. De udvalgte produkter, farver og værktøjer giver et solidt grundlag for at udbedre skader på både møbler, køkkener, gulve, trapper og vinduer på stedet.

BAO lakstifter er fremragende dæklakker der er karakteriseret ved en overordentlig god vedhæftning. Den farvekraftige transparente farvepen, har en absolut ægte farvetinktur, som er basseret på miljøvenlig alkoholbasis. Den dækkende retusheringsstift har en overordentlig god overfladehårhed og er desuden på opløsningsbasis og tørrer hurtigt.

BAO Spray, er en serie af produkter til opbyning af ny lakoverflade, den fåes i flere forskellige varianter alt efter behov.

Unit-Partner ApS
Messingvej 1E
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37494054

Kontaktperson

TT
Thomas Thorhauge
Adm. direktør
+45 8937 7764 tt@unitpartner.dk

Send til en kollega

0.032