23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk du kan møde Keflico A/S og Accsys Technologies på Building Green 2014

I dag og i morgen kan du møde Accsys Technologies, udviklerne af Accoya®, og Keflico A/S på Building Green 2014 i Forum, København. Du finder os på Accoya® standen – stand 48.

Accsys Technologies og Keflico A/S vil på Accoya® standen have fokus på både at fortælle om samt vise produktet – både under vand og med forskellige overfladebehandlinger med mere. Her får du for alvor muligheden for at få stillet din nysgerrighed omkring den højteknologiske træsort, hvis stabilitet og holdbarhed er enestående.

Mange lagde sidste år vejen forbi Accoya® standen på Building Green 2013 i Forum. Interessen for den modificerede træsort var overvældende, og både repræsentanterne fra Accsys Technologies og Keflico A/S havde rigeligt at se til begge dage på messen. Sidste års messe havde intet mindre end 4.168 besøgende i løbet af de to dage, hvilket er 38 % mere end i 2012, der er altså lagt op til en stadig større skare af besøgende i år.

Deltag i seminar om Accoya®

Building Green udvider i år med endnu et seminarområde med relevante indlæg omkring de forskellige grønne produkter. Hør blandt andet Salgschef Justin Peckham fra Accsys Technologies fortælle om Accoya® på messen den 30. oktober kl. 13.00-14.00, samt mange andre spændende seminarer – primært med fokus på energirenovering og bæredygtighed i byggeriet.

Accsys Technologies og Keflico A/S håber på via messen af få kontakt til og dialog med endnu flere arkitekter, bygherrer og entreprenører. Vi håber på at vække fleres interesse for Accoya® og give inspiration til fremtidens “grønne” projekter.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Send til en kollega

0.046