23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Teknos produkt til overfladebehandling af PVC-vinduer

Den perfekte løsning for PVC vinduesprofiler

Vamdrup, oktober 2014 – Den vandbaserede 1-komponente overfladebehandling AQUACOAT 2661 fra Teknos er en helt ny løsning til PVC-profiler. Produkterne er udviklet til såvel produktionsprocesser med store volumener som til enkeltvindues- produktion og sikrer kort procestid med normal eller forceret tørring.

AQUACOAT 2661 er et en-komponent vandbaseret hybridprodukt. Produktet er beregnet til PVC-profiler og giver en hårdfør og meget slidstærk, elastisk overflade med en stabil glans. Produktet fås i halvmat og i struktur med mat finish. Begge varianter kan tones med TEKNOCOLOR-toningssystemet, og giver mulighed for stort set enhver farvenuance, man kan ønske. Til de mørke farver anvendes der et specielt sort pigment, som reflekterer infrarød stråling. Det forhindrer temperaturen under malingsfilmen i at stige til et niveau, der kunne skade PVC-profilen.

En stor fordel er den fremragende, korte procestid. AQUACOAT 2661 påføres som et enkeltlags system med konventionelle sprøjtemetoder. Produktet er velegnet til tørring ved stuetemperatur samt i tørresystemer, som forcerer tørringen. Ved stuetemperatur er tørretiden kun cirka en time. Det reducerer behandlingstiden markant sammenlignet med typiske vandbaserede to-komponentsystemer. Systemet kan med fordel også anvendes i kontinuerlige produktionsprocesser med høj volumen.

AQUACOAT 2661 er blevet testet i henhold til AAMA 615 Superior og har overholdt alle kravene til de udførte tests. Ud over AQUACOAT 2661 lancerer vi også to nye NMP-frie rengøringsmidler: TEKOCLEAN 1953-00 til automatiseret og TEKOCLEAN 1952-00 til manuel anvendelse. Begge produkter renser PVC-overfladen for snavs og grove partikler for at sikre den bedst mulige vedhæftning for overfladebehandlingen.

Den nye AQUACOAT 2661 er et avanceret og miljøvenligt alternativ til konventionel opløsningsmiddelbaseret overfladebehandling. Systemet kombinerer fordelene ved lav VOC-emission med et et-komponentsystems korte behandlingstid. Til anvendelsesområder, hvor behandlingstiden er mindre kritisk, tilbyder Teknos den vandbaserede to-komponente polyurethan-overfladebehandling TEKNODUR AQUA 3391.


Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.047