23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BV Trappen øger markedsfokus med sælger i København

Endnu tættere på de sjællandske og københavnske kunder. Det er formålet med den nye sælger, der begynder hos BV Trappen i dag.

Førsteprioriteten i BV Trappens vækststrategi er højere service og at komme tættere på kunderne. Og det er netop derfor, at en af Danmarks mest succesfulde trappeproducenter pr. 1. oktober har ansat Janus Damsgaard som sælger i København og på Nordsjælland.

- Vi er sikre på, at vejen til vækst går gennem bedre service, og derfor har vi det sidste halve år haft fokus på det. En del af vores vækststrategi er, at vi skal tættere på kunderne og være mere tilgængelige, og vi kan konstatere, at vi i den nuværende udvikling har en øget aktivitet fra vores københavnske og sjællandske kunder. Derfor har vi fra i dag ansat en sælger, der kører ud fra København, så vi kan følge med efterspørgslen i denne region, siger Morten K. Madsen, salgs- og marketingdirektør hos BV Trappen, der er sikker på, at BV Trappen med Janus Damsgaard har fundet den rigtige og tilføjer, at man har ledt efter en ny sælger siden juni.

- Janus er uddannet tømrer og har sidenhen solgt både køkkener og senest trapper, så jeg er sikker på, at han er den rigtige til at servicere vores salgskanaler i København og på Sjælland. Janus kommer til at indgå i salgsteamet på seks mand, hvor han som person passer fint ind. Desuden skal han være med til at drive nogle af vores salgsprocesser.

Personligt ser Janus Damsgaard frem til at skulle føre BV Trappens vækststrategier ud i livet.

- Det bliver spændende at være med til at udvikle BV Trappens brand og udvikle den nye designserie, siger Janus Damsgaard, og tilføjer:

- BV har leveret gode trapper i mange år, og jeg glæder mig til at være med til at føre deres vækststrategier ud i livet. BV har en solid platform, som skal serviceres, og jeg skal BV Trappens nye sælger, Janus Damsgaard.
være med til at skabe yderligere tillid til BV's trapper og opbygge en skare af loyale kunder. Det glæder jeg mig til.

BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. BV Trappen står bag de fire trappebrands: BV FLEXI, BV MODUL, BV HEMSE og BV DESIGN, som du kan se på vores hjemmeside www.bv-trappen.dk
----- ----- -----
Yderligere oplysninger:
Salgs- og marktingsdirektør Morten K. Madsen, 9794 5711 / 2227 8838, morten@bv-trappen.dk
Janus Damsgaard, 9794 5711 / 2497 7797, janus@bv-trappen.dk


BV-Trappen Thisted A/S
Følhøjvej 3
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37349127

Send til en kollega

0.048