23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Raffineret stationært 3D Bin-Pick-System

SICK har fremstillet et 3D-kamera dedikeret til at plukke emner op fra containere, beholder eller paller. Ved udelukkende at fokusere på plukkeopgaver henvendt til robotter har man skabt et kamera der simplificerer programmeringen.

Tidligere var programmeringskompleksiteten i robotprogrammering høj og risikoen for ikke at få løst opgaven tilfredsstillende, tilsvarende høj. Udviklingsomkostninger var ofte meget høje, fordi der lå et stort arbejde for den enkelte integrator i at udvikle en løsning, som ofte ikke kunne genanvendes i andre opgaver. Denne opgave er nu blevet meget mere overkommeligt.
SICK har fremstilet et avanceret system, som kan betjenes og idriftsættes af robotintegratorer uden forudgående visonerfaring.
PLB- systemet, Part Locator in Bins, kombinerer avanceret 3D teknologi med software, der minimerer indsatsen hos robotintegratoren og sikrer en succesfuld løsning.

Scanningsruler er stationær 3D
Kameraet i PLB systemet er baseret på SICK’s nyeste 3D scanningsruler kamera med integreret bevægelig laserlinje, hvilket frembringer høj 3D kvalitet i hvert enkelt billede, uden at det er nødvendigt at bevæge kameraet. Hvert billede behandles herefter i softwaren, der producerer nøjagtigt positionerede gribepunkter til brug direkte i robotten. Kamerasystemet konfigureres let ved brug af intuitive parametre og derved slipper man for omstændig og tidskrævende programmering i selve visionsoftwaren.
3D CAD tegning af robottens griber og det emne der skal gribes, indlæses i softwaren, hvorefter man virtuelt angiver hvordan emnet skal gribes. Herefter scannes kassen for egnede emner. Softwaren placerer griberens fysiske arme på emnet efter den har kontrolleret, at griberen ikke kolliderer med andre emner eller kassens sider. Ved at anvende superpræcise 3D tegninger, i kombination med det avancerede kamera, skabes et let anvendelig og yderst præcis værktøj, således at robotten nu kan gribe emnet og placere det i en behandlingsautomat.

Mere information
Kontakt SICK på tlf. 4582 6400
eller besøg os på FoodTech 2014, stand k8130 28.-30. oktober.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.079