23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HOMAG Træf i Schopfloch, Tyskland: Nyheder og highlights

Ambition kantlimer-serie med ny aggregatteknik samt stort udvalg af CNC-bearbejdningscentre, som kan udbygges og skræddersyes til enhver virksomhedsstørrelse er blot et udpluk af det program, der møder de besøgende på HOMAGs in-house messe.

HOMAG: Ambition reloaded: Ny serie med ny aggregatteknik
Ventet med længsel og nu er den her endelig: Efter et grundigt videreudviklingsarbejde er HOMAG klar til at præsentere sin nye Ambition-serie. Nye aggregater og udstyrssammen- sætning baseret på et intelligent „byggeklods“system gør det muligt at vælge en individuelt tilpasset kantlimerudrustning efter eget ønske og behov. Som eksempel på en af de mange valgmuligheder kan nævnes, at alle HOMAG Ambition-modeller nu kan leveres med airTec til bearbejdning af den perfekte 0-fuge. Denne option er suveræn kombineret med en smelteklæbe-enhed. Herved sikres, at de eksisterende kanter altid kan bearbejdes – også når der ikke kræves 0-fugekanter.

HOMAG CNC-teknik: Automatisk bedre
HOMAG behersker hele spektret af CNC-teknologiens mange muligheder: Fra små til store CNC-bearbejdningscentre, og fra møbelfremstilling til vindues- og byggeelementproduktion. For producenter, der ønsker at opnå øget produktivitet, forbedrede driftstider og mindre belastning af maskinoperatørerne, er det nødvendigt at investere i skræddersyede løsninger. HOMAG anviser gerne, hvordan man som producent får den optimale udnyttelse ud af enhver CNC-maskine, hvad enten det drejer sig om dokilæggere til mindre og/eller blandede virksomheder eller fuldautomatiserede produktionsceller til store producenter.

250.000 møbler om dagen
Verden over produceres der dagligt ca. 250.000 møbler på HOMAG-gruppens maskiner, som også omfatter komplette anlæg lige fra pladelager til forpakning. Det drejer sig om fuld-automatiserede løsninger med integreret software, som anvendes til alt lige fra batch-størrelse 1 til serieproduktion.

Besøg os på HOMAG Træf
På HOMAGs in-house udstilling i Schopfloch, Tyskland d. 23.-26. september vil der være rig lejlighed for de besøgende til at stifte bekendtskab med flere forskellige opstillede anlægs-størrelser fra 500 til 10.000 emner pr. skift. Såvel møbelproducenter som vindues- og dørproducenter vil her blive præsenteret for nye løsninger på de stadigt større markeds-udfordringer. Og for producenter af gulvbelægninger vil der være særligt fokus på en high-tech-linje til fremstilling laminatgulve med et fremtræk på 200 m/min. – kom og se anlægget live in action!

HOMAG Danmark A/S
Hjaltevej 12
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55922012
P nummer: 1002041657

Send til en kollega

0.047