23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC temadag hos Skive Tekniske Skole

Succesen gentages hos Skive Tekniske Skole, der i samarbejde med en række leverandører sætter fokus på at optimere anvendelsen af CNC-maskiner.

Der indbydes til en spændende dag, der skal give inspiration til forbedring af produktiviteten.

Ny CNC-teknologi, der giver effektivitet
Hvordan vælger vi den rigtige maskine, og hvordan bruger vi den optimalt? En stor udfordring for rigtig mange nye og eksisterende CNC-brugere, som kræver viden, rådgivning og inspiration at komme godt i mål med.

Mulighederne er mange, men for de fleste desværre ofte ukendte. Oftest havner løsningen i noget traditionelt, som umiddelbart er det mest trygge, men måske langt fra det mest optimale for brugeren.

Vi sætter også fokus på de mange muligheder med 5-akset CNC og afmystificerer emnet. Denne teknologi er i dag absolut tilgængelig for alle, men for mange dog stadig et ukendt område.

På eksisterende 5-akset CNC vises forskellige bearbejdningsmuligheder, og vi giver et indblik i, hvor hurtigt man kommer fra ide til færdigt emne. Vigtigt for en rentabel enkeltstyks-produktion.

Desuden præsenteres en lang række muligheder for at optimere på eksisterende CNC.

Se den vedhæftede tilmelding. Du kan høre mere om arrangementet ved at ringe til HOMAG Danmark A/S eller til Skive Tekniske Skole.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende dag.

HOMAG Danmark A/S
Hjaltevej 12
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55922012
P nummer: 1002041657

Send til en kollega

0.047