23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nedtælling og sidste chance for tilmelding

Vi tæller dagene til eftersommerens konference ombyggematerialer. Om en uge afvikles konferencen om byggematerialer. Du kan stadig nå at tilmelde dig arrangementet i Taastrup torsdag den 4. september 2014

Præmissen er, at materialerne i fremtidens byggeri ikke bare er grønne – de indgår også i grønnere komponenter og anvendes på smartere måder. Det er et must, når byggematerialerne til nybyggeri og renovering skal leve op til strammere krav i forhold til energiforbrug såvel som miljøpåvirkning. Det er således ikke nødvendigvis nye materialer der er brug for, det er også essentielt at anvende eksisterende materialer på en mere effektiv måde.

Med titlen Fremtiden er smartere og grønnere afholder Teknologisk Institut konference torsdag den 4. september om energieffektive og miljørigtige byggematerialer. På konferencen belyses emnet om udviklingen af fremtidens byggematerialer fra flere vinkler: krav, forskning og produktudvikling.

Strammere krav
Et oplæg fra Energistyrelsen handler således om de kommende energikrav i Bygningsreglementet, Københavns Ejendomme fortæller som bygherre om krav udledt af en mission om at blive CO2neutral hovedstad. Certificeringsmuligheder til byggematerialer bliver diskuteret ud fra kravene fra flere arkitekter og fra mulighederne hos certificeringseksperten.

Forskning
På konferencen er der oplæg om en række forsknings- og udviklingsprojekter indenfor blandt andet ‘bio’materialer, beton, træ, murværk og kompositter. Hør også om fundingmulighederne til udvikling på Innovationsradar og om InnoBooster, et helt nyt initiativ fra Innovationsfonden.

Mix og match
Og så er der alle materialerne – eftermiddagen byder på sessions med hvert sit tema med udgangspunkt i materialer som fx beton, murværk, komposit og de nye ’bio’materialer. Her er der fokus på producenters erfaringer med udvikling af smartere byggematerialer til et grønnere byggeri. Eftermiddagssessionerne kører i tre parallelle spor, men de er koordinerede, så man selv kan sammensætte sit program på dagen og få den helt rigtige viden med hjem.

Mød
På dagen møder du flere materialegrupper og interessenter, der inspirerer med principper og tilgange fra forskellige materialer og komponenter
Du kan blandt andet møde Martha Lewis fra Henning Larsen Architects, Elin Søndergård fra Saint-Gobain, Morten Chrone fra Spæncom og Henrik Brunsø fra Lacuna.

Hør også oplæg fra Energistyrelsen, Københavns Ejendomme, Fiberline, Egernsund Tegl, Muuto, Københavns Ejendomme, Sight & Settlement, Innovationsfonden, Straatagets Kontor, Realdania og Teknologisk Institut.

Tid og sted
Torsdag den 4. september 2014
kl. 9-16:30
Teknologisk Institut
Gregersensvej 1, 2630 Taastrup
Telefon 72 20 20 00

Kontakt
Anne-Mette Manelius
Seniorkonsulent, Byggeri & Anlæg
Telefon 72 20 15 13
amm@teknologisk.dk

Pris
Konferencen koster 1.950 kr + moms
Tilmelding, mere information og opdateringer af programmet: www.teknologisk.dk/k23144

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047