23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er den her – den nye serie 5 HOLZMA-pladesav

HOLZMA lancerer sin nye forbedrede serie 5 pladesav, som på en række punkter sætter helt nye standarder i kraft af overlegen teknologi samt enestående stabilitet og præcision.

HOLMAs ingeniører har især fokuseret på 2 områder: Udsugningssystemet på high-performance-savene samt øget servicevenlighed. Tilsammen resulterer dette i et reduceret støvniveau samt en øget levetid for savene og dermed en forbedret effektivitet i produktionsprocessen.

dustEX udsugningssystem nu også til serie 5-savene
Som en yderligere fordel kan serie 5-savene udrustes med HOLZMAs innovative udsugnings-system dustEX. Dette nye system blev første gang præsenteret ved LIGNA 2013 og opnår uovertuffent gode udsugningsresultater selv ved kradsesnit. dustEX kan ses demonstreret i videoen til højre.

Mere strømlinet produktportefølje – større grad af tilpasningsmuligheder
Antallet af modeller inden for serie 5-savene er blevet reduceret. I stedet kan der nu vælges mellem et mindre antal grundmodeller, som istedet bestykkes med ekstra, individuelt konfigurerbare teknologier.

Fordelene er mange:

• Du får præcist den sav, der svarer til dit behov – hverken mere eller mindre
• Bedre planlægning i forhold til investeringer
• Større fleksibilitet
• Langt bedre individuel tilpasning


Flere features og highlights
Den officielle lancering af den nye serie 5 HOLZMA-sav finder sted på det årlige HOLMA Treff den 23-26 september i Calw-Holzbronn i Tyskland. Her vil de besøgende få lejlighed til at få demonstreret alle de nye features og møde HOLZMAs teknikere.

HOMAG Danmark arrangerer for 22. gang en tur til både HOMAG Treff og HOLZMA Treff
d. 24-25 september.

Der er stadig ledige pladser. Kontakt os for nærmere info.

HOMAG Danmark A/S
Hjaltevej 12
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55922012
P nummer: 1002041657

Send til en kollega

0.078