23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkert testrum til lithium-ionen fra DENIOS

I mere end 30 år har firmaet Ads-Tec GmbH, udviklet og produceret robuste IT-systemer til industriel. Som partner og leverandør på området batterisystemer til lithium-ionen-lagre, er Ads-Tec i gang med et stort projekt til fremtidens elbiler

Opgaven der blev stillet:
Der skulle bruges et sikkert testrum til forskningsarbejde på området lithium-ionen-energisystemer. På dette område findes kun uklare instrukser og retningslinjer i lovgivningen. Sikkerhed sættes dog højt hos Ads-Tec, hvilket også afspejler sig i den omfattende risikoanlyse.


Løsningen fra DENIOS:
I tæt sammenarbejde med Ads-tec har DENIOS' ingeniører udviklet en løsning, som både passer præcis til virksomhedens behov og sørger for maksimal sikkerhed. Gennem udviklingsprocessen blev der drøftet mange mulige farer, hvor der ikke fandtes generelle svar. EI90 brandbeskyttelse med godkendelse af DIBt Berlin var et minimumskrav.
Testrummet på 30 m² opfylder alle brandsikringskrav. Både Atex-konformitet og kravene til beskyttelse af vandområder overholdes. Yderligere er opsamlingskarret udstyret med et elektrisk ledende PE indlægskar.
For at opnå endnu større sikkerhed for medarbejderne, blev et vindue indsat i EI90-døren. Ud over testrummet blev et ekstra EI90 brandbeskyttelseslager til lagring af lithium-ionen-batteri installeret.


Resultatet:
Effektiv udnyttelse af plads og høj sikkerhed var afgørende betingelser for valget af containerne. Brandsikringscontainere fra DENIOS opfylder disse krav. DENIOS' "plug and store" konstruktion, den moderne produktion i Bad Oeynhausen, Tyskland, og det gode samarbejde mellem de to selskaber, muliggjorde en hurtig ibrugtagning.
Derved ydes et aktiv bidrag til miljøbeskyttelse og beskyttelse af medarbejderne.


Som producent kender vi vores produkter forfra og bagfra. Vi har kompetence, knowhow og erfaring. Du får gode råd allerede ved planlægningen og DENIOS støtter dig også i godkendelsesfasen - også hos dig selv. Vores kompetente specialister stiller sig enhver
udfordering. Hos DENIOS får du altid den perfekte løsning til dit behov - omgående og på omgangshøjde med de aktuelle bestemmelser. Efter ibrugtagning står DENIOS fortsat til rådighed - et langsigtet partnerskab til at bygge på.

DENIOS ingeniører garanterer en kompetent og individuel rådgivning, personlig pasning og en
hurtig service til enhver tid.

Vi ser frem til at besvarer dine spørgsmål.
Ring til 76 24 40 80 eller send en mail til info@denios.dk
Vi besøger dig også gerne i din virksomhed.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.032