23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor succes med webinar

Over 250 personer, fra lige så mange forskellige virksomheder, har siden august 2013 deltaget på FKU’S gratis on-line webinar. Nu kan kunderne selv vælge programmet for efteråret 2014.

Siden sommerferien 2013 har vi afholdt 10 gratis webinar for vores kunder og interessenter. Der er tale om små kurser á cirka en times varighed, hvor deltagerne sidder ved deres egen computer og er koblet op via en internetforbindelse – undervejs kan deltagerne stille spørgsmål online til underviseren

”Alle er velkomne til at deltage, og da det foregår on-line, er det nemt for både os og kursisterne. De gratis webinar er et af vores bidrag til at styrke fagligheden og øge sikkerheden i branchen og det er et godt supplement til vores heldagskurser”. fortæller marketingchef Morten Valter Bech.

”On-line webinar er noget vi vil fortsætte med og videreudvikle på. Vi vil på sigt arbejde på en løsning, hvor det vil være muligt at gense de forskellige webinar og finde kompetent viden, når man har tid og brug for det”, slutter Morten Valter Bech.

Afstemning om temaer for webinar efteråret 2014

Hvilke temaer, vi skal lave webinar om til efteråret 2014 – vil vi lade op til vore kunder at bestemme.

Vi har listet 12 mulige temaer op i et kort spørgeskema – og så er det op til vore kunder at bestemme hvordan programmet for efteråret skal se ud.

Gå til spørgeskemaet og vælg dine favoritter lige her —->


Fakta om Fyns Kran Udstyr A/S
Fyns Kran Udstyr A/S er den førende udbyder inden for kvalitetsløftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren. Virksomheden er landsdækkende med afdelinger beliggende i Odense, Lindø Industripark, København, Esbjerg og Aalborg, samt Maskinfabrikken LEHAKA i Aalborg. Vi er i dag ca. 85 engagerede og kompetente medarbejdere.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.046